IV Obert d’Escacs a Alberic

Alberic.com
El passat dissabte, es celebrà a la Casa de la Cultura, la quarta edició d’aquest torneig internacional d’escacs.
En les anteriors edicions es celebrà al pavellò de les escoles de baix, però el canvi de pista, desaconsellava l’entrada masiva de gent amb calcer no especial. Un poc més apretats, però més accesible per a la gent del poble.
92 inscrits i el nombrós públic certifiquen l’èxit participatiu amb inscrits de tot arreu de la geografía espanyola i mundial. Armenia, Cuba, Xile, o Perú foren algunes de les nacionalitats dels Mestres Internacionals, Mestres Fide i inclús el Gran Mestre Karen Movsziszian.
Destacable també fou l’esforç dels jugadors que s’acostaren de Toledo, Zaragosa, Albacete o Alacant amb la ilusió de poder jugar amb un Mestre.
La sorpresa botà en la tercera ronda amb la derrota del favorit del torneig front al jugador del Yebisha (Ibiza) que precipità el triompf del Cubà Fausto Castellà davant de Renier Castellanos y Antonio Granero que foren 2n i 3er classificats respectivament.
Aquest event no s’haguera pogut organitzar sense la col·laboració desinteresada de l’Ajuntament d’Alberic i les següents cases comercials: Caixa Popular, Transports Pascual Brú, Forn el Salero, Administració de loteries Aurora Miñano, Mesón Carlos, Cafetería el Rosegó, Quiosc Lolin, Forn de Minguez, Restaurant Rio Verde, Vipen-Sport, Bar Casa Ximo, Pizzería Bella Italia, Electrodomèstics Miravalls, Sports Maluan, infoalberic i el Bar-Restaurant Niu d’Or.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.