El PP amenaça amb expulsar als crítics d’Alberic si no retiren la censura en 48 hores

Levante EMV - P. F. ALZIRA El Comitè Provincial del PP ha donat un ultimàtum als regidors crítics que han signat la moció de censura contra l’alcalde d’Alberic i no esperarà al resultat de la votació en el ple per a tramitar la seua expulsió. El president de la gestora local del PP, Blai Albarrasí, va desvetlar ahir que l’adreça provincial ha remès un burofax als tres edils que figuren com a militants en el cens del partit, el portaveu municipal i futur alcalde, Toño Carratalá; Francisco Bernal i Benjamí Nogués, en el qual els concedeix un termini de 48 hores perquè rectifiquen públicament, retiren la moció de censura i readmeten a Sala en el grup popular de l’ajuntament. En cas contrari, va incidir Albarrasí, “es poden donar per expulsats”.
Paral·lelament, el PP ha desplegat la seua estratègia jurídica per a tractar de frenar la celebració del ple de la censura.

Los comentarios están cerrados