L’autor del crim d’Alberic s’havia escapat de la presó en un permís

El jutge d’Alzira decreta presó provisional per a l’homicida i els altres tres hòmens detinguts per la seua implicació en els fets
Levante-EMV - REDACCIÓ | ALZIRA/VALÈNCIA.
Un a un i en furgons diferents. Així van anar arribant en el matí d’ahir al jutjat número 6 d’Alzira els quatre implicats en l’homicidi d’un veí d’Alberic perpetrat el passat mes de novembre. No obstant això, el destí dels quatre, després de prestar declaració durant diverses hores, va ser el mateix: presó provisional i sense fiança.
Els quatre van arribar al jutjat alzireny de la mateixa manera: custodiats per guàrdies civils i amb peces de roba en el cap després de ser avisats per amics que hi havia periodistes gràfics en la porta del jutjat.
Segons van explicar fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el presumpte autor material dels fets també haurà de fer front a una acusació de trencament de condemna, ja que quan va cometre l’homicidi es trobava escapat de presó al no tornar a l’establiment penitenciari després d’un permís.
A més, dos dels quatre implicats, el presumpte autor material del crim i un altre dels individus detinguts, també van ser acusats de sengles delictes contra la salut pública. Els quatre acusats estan imputats per un delicte d’homicidi, un altre de robatori amb violència i per l’ús d’instrument perillós, a més de tinença il·lícita d’armes.
El crim de Cèsar P. G., de 31 anys, va ser comés el passat 27 de novembre a Alberic. La víctima va morir en el carrer arxipreste Ferrandis, encara que va resultar ferida de bala en una finca del carrer Palleter, on va mantindre una disputa amb dos dels arrestats. Tot pareix indicar que Cèsar P. i un amic havien quedat amb estos individus per a tancar un tracte de drogues, segons pareix, la venda d’una quantitat de marihuana.
No obstant això, els compradors de la droga es van embrancar en una violenta discussió amb la víctima en el replanell de l’edifici. Un dels dos individus va traure una pistola i va disparar a Cèsar P., qui va eixir en persecució del seu agressor i va morir en el carrer. Segons van informar fonts judicials, l’autor de l’homicidi va declarar que la pistola es va disparar de forma accidental quan apuntava la víctima.
Les detencions dels quatre implicats en estos fets es van produir dimarts passat després d’una àrdua investigació del Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil. La Pobla Llarga, a només sis quilòmetres d’Alberic, va ser el poble triat per tres d’ells per a amagar-se i passar desapercebuts, encara que no ho van aconseguir al no ser en cap cas naturals d’esta població. El quart dels acusats va ser detingut en una altra localitat de la Ribera Alta molt pròxima a on es van produir els fets.
Els detinguts no van mostrar resistència davant de l’important operatiu que va muntar la Guàrdia Civil amb agents uniformats i de paisà que vigilaven totes les possibles vies de fuga.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.