Detinguda una dona per matar el seu nóvio i abandonar-lo en un camp d’Alberic.

L’arrestada es va carregar el cadàver a l’esquena i el va arrossegar uns 50 metres fins a un hort de taronges, on el van trobar.
Levante-EMV L. PADILLA ALBERIC - Agencia F - 20 minutos
Una dona de 42 anys va ser detinguda en la matinada d’ahir com a sospitosa de matar el seu nóvio, de 34 anys, qui va aparéixer mort en un camp de tarongers d’Alberic, a 50 metres de la casa on vivien ambdós amb unes deu persones més, tots de nacionalitat romanesa. Una de les companyes de pis va veure com la dona, “molt més corpulenta” que l’home, es va carregar el cadàver a l’esquena, el va abaixar per les escales i el va arrossegar pel carrer Olivera mig nu fins a un camp pròxim a la vivenda, on l’arrestada va abandonar la víctima a la intempèrie i davall d’un arbre, segons va relatar el marit de la testimoni.
Precisament, va ser ell mateix qui “molt espantat” va decidir informar la propietària de la casa del que la seua dona acabava de presenciar. L’ama que, segons diverses fonts, de tant en tant feia d’intèrpret dels seus inquilins, va donar la veu d’alarma a la Policia. Al voltant de les quatre de la matinada, els agents es van personar en l’hort amb llanternes i van trobar el cos sense vida de l’home. La dona va ser detinguda a casa, on es va dirigir després de deixar el cadàver.
Companys de pis de la parella van explicar que “ambdós solien beure molt” i que “tenien problemes de diners” per “el tema de la beguda”, van manifestar. La parella compartia una de les habitacions de la casa, on es va iniciar una acalorada discussió després “d’haver estat tot el dia bevent”, segons va manifestar un company de pis. Unes quantes fonts no oficials van apuntar que la detinguda va carregar a colps contra l’home amb una botella de vidre, mentres que altres fonts van assegurar que el cadàver presentava talls per ganivetades.

“Estava en calçotets”
Els veïns del carrer van indicar que, “encara que la parella no ha tingut problemes amb ningú de la zona, era prou freqüent veure’ls i escoltar-los discutir”. A més, van afegir que “hi havia hagut agressions entre ells en diverses ocasions”.
Antonia Santiago, una de les veïnes del carrer Olivera, on van ocórrer els fets, va assegurar haver vist el cadàver davall del taronger, “en calçotets, amb una camiseta de mànega curta i unes sabatilles blanques d’esport”. Antonia va afirmar que no li va estranyar “res” allò que s’ha ocorregut, “perquè es cridaven i no es tractaven bé ni un ni un altre”, va remarcar. Ella mateixa va comentar que la víctima “era un home molt prim i prou xicotet”.
Anit encara s’apreciaven restes de sang en el camp on l’arrestada va abandonar el seu nóvio sense vida. Al tancament d’esta edició, la dona es trobava detinguda.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.