Bernat Martínez torna a pujar-se al tren del Mundial

El valencià firma un precontracte amb el Team Germany i hui debuta a Cheste amb una Moto2
Levante-emv - JOSEP BARTUAL CHESTE
Quan tot pareixia perdut per a Bernat Martínez, el pilot valencià va aconseguir ahir pujar-se de nou al tren del Mundial de Moto2. El d’Alberic, subcampió d’Espanya d’Extreme i subcampió d’Europa de Superestoc 1000, va firmar ahir a Cheste un precontracte amb el Team Germany que dirigix Dirk Heidolf per a disputar el campionat de la nova categoria intermitja del mundial, segons va confirmar a este periòdic el propi pilot. Tan clar ho va tindre el cap de l’equip alemany que hui el farà debutar en pista amb una Suter. L’acord econòmic està pràcticament tancat entre ambdós parts i l’únic floc que queda per tancar és l’acceptació de Dorna i l’IRTA de la plaça del pilot valencià.
Cal recordar que Bernat Martínez ja va aparéixer inscrit en el Mundial de Moto2 amb l’equip BQR, amb el que també va firmar un precontracte. No obstant això, el d’Alberic no va poder completar el pressupost per falta de temps -està a l’expectativa de la resposta de Diputació de València i el Circuit Ricardo Tormo- i va perdre el seu lloc en l’equip en benefici del colombià Yonny Hernández.
Bernat ha continuat treballant a la recerca d’una nova oportunitat i després de presentar el seu projecte al Team Germany, l’equip alemany ha estampat la seua firma amb el pilot valencià. El d’Alberic haurà de fer una aportació econòmica notablement inferior a la que li demanaven en BQR. A l’expectativa de la resposta de Diputació i el Circuit, Bernat Martínez té gran part del patrocini assegurat. Ara, l’IRTA -associació d’equips- i Dorna han d’acceptar la seua inscripció en el Mundial amb el Team Germany. L’empresa que gestiona els drets del mundial ja es va mostrar predisposada a acceptar la seua entrada en el campionat si Bernat trobava un nou equip.

Hui s’estrena i estarà a Jerez
El preacord firmat ahir a Cheste entre Bernat Martínez i Dirk Heidolf permetrà al valencià debutar hui mateix Amb Moto2 amb el prototip de Suter que té l’estructura, i amb el que va rodar ahir amb temps molt discrets el germànic Llaure Tode. Demà també estarà en l’últim dia de proves en el Circuit Ricardo Tormo. A més, el d’Alberic estarà present en els entrenaments IRTA de Jerez el pròxim cap de setmana. Per a llavors, tant Bernat com el seu nou equip esperen tindre segellat el contracte definitiu i amb la plaça aprovada per l’IRTA.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.