La Guàrdia Civil desarticula una banda dedicada a extorquir empresaris valencians

VALÈNCIA, 19 Feb. (EUROPA PRESS) -
Agents de la Guàrdia Civil han desarticulat, en l’operació ‘Ganibal’, una banda formada per sis persones, que han sigut detingudes, que presumptament es dedicaven al cobrament de deutes i a extorquir empresaris, segons va informar este divendres l’Institut Armat en un comunicat. Als detinguts, –quatre de nacionalitat espanyola i dos romanesos–, se’ls imputen els delictes d’extorsió, amenaces, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes.
Les detencions es van produir dimecres passat, mateix dia en què els agents van practicar tres registros domiciliaris a Alberic, Carcaixent i Alzira, on es van confiscar d’una pistola de 9mm, amb carregadors i munició; una escopeta amb cartutxos; un quilo de marihuana; diverses quantitats de cocaïna i haixix, tres balances de precisió, així com una motocicleta de gran cilindrada, i uns 1000 euros en efectiu.
La investigació va començar quan a finals del passat mes de desembre del 2009, tres individus armats amb pistoles es van personar en una empresa de la localitat de Quatretonda, al propietari de la qual li van dir que havia de pagar-los 150.000 euros en efectiu amb l’amenaça agredir-lo a ell i als membres de la seua família.
Els agents van iniciar l’operació ‘Ganibal’ i van establir un dispositiu de servici amb la finalitat d’identificar, localitzar i posteriorment detindre els autors d’estos delictes. La Guàrdia Civil va esbrinar que els tres barons que havien extorquit l’empresari de Quatretonda presumptament havien sigut contractats per un conegut delinqüent de la zona, anomenat ‘Corache’, i que en eixos dies, estava obtenint informació sobre el fill del propietari de la mercantil per a amenaçar-lo i aconseguir així els diners de son pare.
Igualment els agents encarregats de la investigació van esbrinar que estes persones es dedicaven al cobrament de deutes i l’extorsió d’empresaris. El passat dia 17 de febrer es va realitzar la fase d’explotació de l’operació que es va saldar amb la detenció d’un total de sis hòmens (quatre espanyols i dos romanesos), com a suposats autors de diversos delictes d’extorsió, amenaces, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes.
El mateix dia 17 es van realitzar els tres registros domiciliaris. Amb estes detencions, la Guàrdia Civil dóna per desarticulada esta banda organitzada presumptament dedicada al cobrament de deutes per mitjà de l’extorsió i les amenaces.

1 comentario sobre “La Guàrdia Civil desarticula una banda dedicada a extorquir empresaris valencians”

  1. Anonim Top Secret dijo:

    Quina vergonya més gran!!!

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.