CV deixa el govern d’Alberic ´al veure temes que s’haurien d’investigar a fons´

Javier Cervelló assegura que el PP es nega a indagar assumptes derivats d’una “nefasta gestió”
Levante-EMV P. F. ALBERIC
Cinc dies després de trencar el pacte de govern a Alberic, el portaveu de Coalició Valenciana, Javier Cervelló, va trencar ahir el seu silenci per a explicar per què la seua coalició amb el PP a penes ha durat dos mesos. Cervelló va assegurar que en cap moment hi ha hagut una integració real dels quatre regidors del seu grup en el govern -”m’han vist més com l’enemic que com un soci”, va comentar-; va valorar com inacceptable que els regidors del PP “es continuen reunint amb l’exalcalde” Enrique Carpi.
I, segons assenyalava ahir el portaveu de Coalició Valenciana, un tercer factor que possiblement ha sigut el desencadenant final de la ruptura és, segons les seues paraules, la negativa del PP a indagar en temes “derivats d’una nefasta gestió” que, al seu parer, “requerixen d’una investigació a fons” i, si és procedent, “depurar responsabilitats”.
El líder de CV no va voler ahir ser més explícit i es va limitar a comentar que són temes d’una mala gestió “tant en temes d’organització de personal, de treball, en temes d’atenció al poble i sobretot en el tema econòmic”.
Com ja va avançar en exclusiva Levante-EMV, el portaveu de CV va presentar dijous passat un escrit de renúncia a les delegacions que ostentaven els regidors del seu grup, una decisió que justificava en la “falta d’enteniment” amb els seus socis del PP, que es queden així en minoria al capdavant de l’Ajuntament d’Alberic. Javier Cervelló va detallar ahir que darrere d’eixa explicació oficial hi ha un malestar producte d’una acumulació de greuges, que va resumir en dos paraules: “Menyspreu” cap a CV i “desconfiança”.

Pressupostos fets
El portaveu de Coalició Valenciana va assenyalar que en els dos mesos que han compartit govern amb el PP “mai hi ha hagut una reunió dels dotze regidors” d’ambdós grups i, per a reforçar la idea que el PP no ha facilitat la integració dels seus edils, va assenyalar que a pesar de compartir la regidoria d’Hisenda -una de les condicions del pacte-, el PP va presentar uns pressupostos “fets i sense donar-nos participació”.
Cervelló també va destacar ahir que als pocs dies de prendre possessió com a regidor de Policia, una altra de les delegacions compartides per CV i PP, l’edil popular va reunir els agents per a desautoritzar-lo.
El líder de Coalició també recela de la “bona sintonia” que els regidors populars en l’actual equip de govern mantenen amb l’exregidor socialista Desaniré García, que ja va donar a Vaig arrapar el vot que necessitava per a obtindre la majoria absoluta i que va quedar fora del govern municipal després del pacte aconseguit per l’actual alcalde, Faustino Sala, amb CV després de la renúncia de l’exalcalde que van forçar els seus propis companys.
Cervelló considera que el PP hi ha tractat de “ningunejar-lo” a pesar del pacte i va advertir que cinc dies després de la seua renúncia “ni m’han cridat, la qual cosa demostra que ni ens han volgut ni ens volen”.

1 comentario sobre “CV deixa el govern d’Alberic ´al veure temes que s’haurien d’investigar a fons´”

  1. si dijo:

    haber si es verdad investigación ya!!!!!

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.