Un atracador ferix d’un tir a un vigilant en un supermercat

L’assaltant va fugir després de desvalisar una de les caixes i disparar amb una escopeta de canons retallats al guàrdia que va intentar detindre’l.
Levante-EMV - CARLES SENSO ALBERIC
Un vigilant de seguretat va resultar ahir ferit de gravetat en un supermercat d’Alberic al rebre un tir que li va destrossar el turmell mentre intentava detindre un atracador que acabava de desvalisar una de les caixes de l’establiment. El guàrdia, d’Aielo de Malferit i uns 40 anys, va ser evacuat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i el seu pronòstic és reservat, encara que en cap moment va perdre el coneixement durant el trasllat.
L’assaltant, que encara no ha sigut detingut, es va presentar en el lloc dels fets a lloms d’un ciclomotor de la marca Vespino, va aparcar en la porta del comerç i va entrar en el supermercat amb el casc integral posat per a no ser identificat. Va aconseguir fer-se amb els diners d’una de les caixes darrere d’amenaçar a una de les dependentes. La quantitat robada no havia sigut estimada per l’empresa al tancament de l’edició d’este periòdic.
Després, el presumpte lladre va intentar donar-se a la fuga però va ser detingut en la porta pel guàrdia de seguretat de l’establiment i per un reponedor de productes de la botiga. Al veure’s acorralat, l’atracador va traure una escopeta de canons retallats que amagava davall de la jaqueta i va disparar a l’agent en el turmell. El tir, realitzat a tan curta distància, li “va destrossar pràcticament” l’articulació, segons van assenyalar alguns dels testimonis presents. Després de superar tots els obstacles, l’assaltant va fugir amb el seu ciclomotor i amb el botí obtingut.

Fins al comerç d’Alberic es van desplaçar agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que disposa de quarter en la localitat riberenca. Les forces de seguretat van establir controls en els accessos al municipi amb l’objectiu de donar amb l’atracador.
«Ja no es pot treballar tranquil·la ni en un comerç de poble», comentava una de les espantades dependentes minuts després del violent assalt. El supermercat alberiqueny continà obert al públic per a oferir la major normalitat.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.