Mor un jove i un altre resulta ferit greu en un accident de trànsit a Alberic

VALÈNCIA, 16 Ene. (EUROPA PRESS) i (Levante EMV - Dori Mateu)
Un jove ha mort hui i un altre ha resultat ferit de caràcter greu al patir un accident de trànsit al terme municipal d’Alberic, segons va informar a Europa Press el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).
Tant el mort -R. S. A., de 28 anys-, com el ferit -C. D. S., de 27- són veïns de València i estaven passant el dia en el xalet d’un amic en la urbanització San Cristóbal, segons assenyalaren fonts coneixedores del cas.
El sinistre vial s’ha produït al voltant de les 14.45 hores de hui al carrer “árbol”en la urbanització Sant Cristòfol d’Alberic, quan un turisme i un quad han col·lidit. En este accident, un jove ha perdut la vida i un altre ha resultat ferit amb traumatismes múltiples i diverses factures.
L’helicòpter medicalitzat de la Generalitat, desplaçat fins al lloc dels fets, ha trasllat al ferit fins a l’Hospital Universitari La Fe de València.
Por la seua parta, fons sanitàries assenyalaren que la bolcada es produí després que el vehicle dels joves col·lisionara contra un turisme. Això sí, les fons policials assenyalaren que el quad a penes sofrí danys d’importància i que cap dels dos ocupants estava utilitzant el casc reglamentari.
També han acudit fins al lloc del succés una unitat del Servici d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), una altra del Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d’atenció primària. Els efectius sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida de l’altre jove i van confirmar la seua defunció.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.