ESCACS: Alberic - Alcoi

ESCACS

L’Alberic, s’asegura la categoria recientment adquirida i aspira a més.

Crònica Alfonso Martínez

Per fi la sort acompanya els nostres jugadors.

Alcoi presentà un equip més fluix que de costum, amb només 7 jugadors.

L’encontre començà amb 1-0 ja que els alcoians vingueren amb només 7 jugadors, fent incomparecència el seu primer tauler front Manolo Pérez.

La resta de partides no foren tan còmodes com pot paréixer, només el 7é tauler es va decidir amb rapidessa. El retorn d’Eloi Cantero va ser essencial per tal d’encarrilar la victòria i, encara que evidencia falta d’activitat (es va carregar prou de temps), aconseguí la primera victòria i el segon punt per als locals.

No tardava la jove figura de l’equip, Ximo Minguez, en avisar-me de que anava a guanyar, una imprecissió de la seua rival el deixava amb còmode avantatge, encara eren poc més de les set quan el 3-0 ja estava al “marcador”.

Però hi havia 2 partides que estaven malament: Javi Cortés i Alfonso Martínez, en altres ocasions motors de l’equip, acusaven el mal moment de forma i estaven contra les cordes. Entre la derrota del primer i la del segon, Nodar s’imposava a la perla alcoiana Pablo Cruz (3er classificat al campionat d’Espanya sub12 de 2006).

Al menys, l’empat estava assegurat. Però com que ningú volia cedir cap puntet, Santi Cogollos va optar per anar guanyant poquet a poquet al seu rival, fent-nos patir a la resta, el 5-2 assegurava la victòria i deixava tranquilitat a Jose Luis Sanchis per a poder jugar còmodament front una rival inferior que donà molta guerra.

Jo pensava que li demanarien taules per tal de tornar a casa (Alcoi està prou lluny d’ací…) i tenia pensat no acceptar-les ja que confiava en el meu company, que no va fallar i s’adjudicà el punt: 6-2 final.

Hem assegurat la permanència, ara cal intentar traure algun puntet més per tal de quedar en el millor lloc possible.

La pròxima setmana visitem el Sueca que només té una victòria més que nosaltres.

Alberic B 2-2 Silla C
L’equip B, aquesta setmana va obtenir un bon resultat: 2-2 davant el Silla C que presentava un bon equip.

Victòria de Rafa contra Vila Todosantos.

Taules de Jose Ramon que està en un bon moment de forma i Toni que ofegà el contrari quan el tenia guanyat.

L’única derrota per Enric Martorell.

La setmana que ve rebem a casa el Massanassa C

1 comentario sobre “ESCACS: Alberic - Alcoi”

  1. javi dijo:

    el club escacs Alberic, asegura ya la permanencia en la categoría, a falta de dos jornades para el final. Després de patir en les primeres jornades, per la ausencia de destacats jugadors, el retorn de estos a la competició, a donat els seus fruits.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.