Archivo de Septiembre de 2010

El Jutge arxiva la denúncia per agresió sexual contra l’ex alcalde d’Alberic

Miércoles, 22 de Septiembre de 2010

La interlocutòria no veu indicis suficients que es produïren les violacions que al·lega la dona de la neteja.
LEVANTE-EMV ALZIRA El titular del jutjat d’instrucció número 2 d’Alzira considera que no hi ha indicis suficients que permeten concloure que l’agressió sexual que una assistenta de la llar imputa a l’exalcalde d’Alberic, Enrique Carpi s’ha produït realment i ha decidit arxivar la denúncia que esta va interposar a finals de l’any passat, una resolució que no és ferm ja que ha sigut recorreguda per la implicada, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia. La presentació d’esta denúncia va provocar la detenció de l’exalcalde d’Alberic -cap a escassament mes i mig que havia abandonat el càrrec- per part de la Guàrdia Civil a principis de gener, si bé després de prestar declaració en el jutjat de guàrdia va quedar en llibertat imputat per un presumpte delicte d’agressió sexual continuada.
La denúncia havia sigut formalitzada uns dies abans per una de les dos dones que atenien la casa que Enrique Carpi va ocupar en el municipi de Tous després de la seua separació matrimonial i en ella l’acusava d’haver-la violat fins en sis ocasions. L’exalcalde va negar en la seua declaració en el jutjat este extrem i les primeres investigacions ja contemplaven la possibilitat que l’acusació fora una reacció per despit després de trencar Carpi una relació sentimental que s’havia prolongat durant pràcticament un any i mig. Després de les diligències practicades el jutge considera que no hi ha indicis suficients de què s’haja produït una violació pel que ha decidit arxivar la denúncia, una que interlocutòria que ha sigut recorreguda per la denunciant.
Cal assenyalar que, a més de negar les acusacions, Carpi conservava en el seu telèfon mòbil una sèrie de missatges que li havia enviat la dona que l’acusa d’agressió sexual amb la intenció de posar-se en contacte amb ell després que decidira posar fi a la relació sentimental. Tot es va precipitar quan esta assistenta, que en la seua infància havia sigut alumna de Carpi en el col·legi, va comunicar als seus familiars que se n’anava a viure amb l’exalcalde d’Alberic. Des d’eixe moment, Enrique Carpi va defugir qualsevol tipus de contacte amb esta dona de la neteja que va acabar per denunciar-lo.